2014-05-29 09:07:30• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Kiegyensúlyozott, harmonikus napra számíthat

Napi horoszkóp május 29-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ha van protekciója, használja! Ha általa juthat megfelelő álláshoz, ne legyen szégyenlős, éljen a lehetőséggel! A házastársa segítségére is bízvást számíthat: még ha veszekedős kedvében is volna, a segítséget akkor sem fogja megtagadni öntől.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Fortuna ma önnel tart: a jegyében járó Vénusz segítheti abban, hogy végre békét kössön a kedvesével. Vagy legalábbis fegyverszünetet. Itt az ideje a közös munkálkodásnak. A párja most minden igyekezetével meg akar felelni az elvárásoknak.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A szerelem nincs életkorhoz kötve. A jegyében járó Hold hatására ma ön is felül az érzelmek hullámvasútjára. Ezen a területen végre felejtse el a racionális kontrollt. Engedje el magát, és élvezze a repülést! A hullámvölgyet nagy csúcsok követik!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ma újra felpörögnek az események a munkahelyén. Nagy csatározásokra számíthat, de semmiképpen sem szabad megrettennie, akármilyen marakodó is a hangulat. Önnek még a támadás is hasznára válhat. Végre kimozdítja a holtpontról.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Megint egy új kihívás elé állíthatja önt a sorsa. Minél fiatalabb, annál könnyedebben veszi, annál inkább élvezetesnek fogja találni. Ha azonban idősebb, és túl van már néhány sorsfordulaton, akkor inkább fárasztják ezek az események.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Kiegyensúlyozott, harmonikus napra számíthat. Minden a szokásos mederben zajlik, szinte gépiesen ismétli a dolgokat. Lesz azonban egy kedves vendége, aki végre feldobja a napját. A szerelemnek is eljött az ideje az ön számára.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A jegyében járó Mars nehéz fényszöget zár be a Plútóval. Hatására nehéz időszakot élhet át a családi életét, az otthonát illetően. Valamilyen felújításra szorulhat a háza, a legjobb, ha erre fordít nagy energiákat, hogy jóvá tegye, amit lehet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A türelem rózsát terem: ajánlom figyelmébe ezt a mondást. Akárhogy is erőlködik, bizony a rózsa nem nyílik előbb, mint ami az ideje. Az erő itt semmit sem segít. Persze azért kapálni, gyomlálni kell azt a rózsát. Ennyit tehet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Végre célt ér valamiben, amiért heteken, hónapokon, sőt akár éveken át is dolgozott. A siker akkor lesz teljes, ha ön is teljes szívvel hisz abban, amit csinál. Ha kételyei vannak, a mai napon még megteheti a szükséges változtatásokat.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ha valamilyen egészségügyi problémától rettegett, ma megnyugtató eredményeket kaphat az orvosától. Nincs komolyabb baja, habár egyes rossz szokásain nem ártana változtatnia. Étkezzen nyugodt körülmények között.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Figyeljen oda a jelekre! Akár az élete társa, akár a szervezete az, amely különös módon viselkedik, mindkettő arra utal, hogy változtatnia kellene valamit az életmódján. Bánjon jobban önmagával és a társával is! A kettő összefügg.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Nem kellene minden jót megvonnia magától. Azért, mert sok a dolga, még áldozhat az élvezeteknek, a pihenésnek és a nyugalomnak is. Ha egy kollégája kávézni hívja, ma végre nem mondjon nemet. Lazítás után a munka is jobban megy.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: